Ugrás a tartalomra

Karrier

HR MUNKATÁRS - ÁLLÁSLEHETŐSÉG

3

Csatlakozz te is a Stravaco csoporthoz! Vállalatunkat kezdetektől fogva professzionalizmus és családias légkör jellemzi.
A megrendelői igények maximális kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal és munkatársainkkal való hosszútávú, stratégiai együttműködés fenntartására. Ha szeretnél egy sikeres csapat megbecsült tagja lenni, ne habozz, jelentkezz hozzánk

NEHÉZGÉPKEZELŐ (LÁNCTALPAS FORGÓKOTRÓ) - ÁLLÁSLEHETŐSÉG

STR

Csatlakozz Te is a STRAVACO-hoz! Cégcsoportunk 1992 óta van jelen az építőiparban Magyarországon. Főbb profilunkba tartozik többek között a közlekedésépítési, vízépítési és környezetvédelmi beruházások megvalósítása, valamint a nagytömegű földmunkák elvégzése. Ha szeretnél Te is egy sikeres cég megbecsült tagja lenni, jelentkezz hozzánk!

NEHÉZGÉPKEZELŐ (GUMIKEREKES FORGÓKOTRÓ) - ÁLLÁSLEHETŐSÉG

Januskó

Cégcsoportunk 1992 óta van jelen az építőiparban Magyarországon. Főbb profilunkba tartozik többek között a nagytömegű földmunkák, a közlekedésépítési, vízépítési és környezetvédelmi beruházások megvalósítása, valamint a különböző bontási feladatok elvégzése. Ha szeretnél Te is egy sikeres cég megbecsült tagja lenni, jelentkezz hozzánk!

Stravacors