Ugrás a tartalomra

Rólunk

Több mint 25 év az építőiparban

Cégcsoportunk vezetői 1992. óta vannak jelen az építőiparban Magyarországon. Az évek során szerzett tapasztalat és folyamatos törekvés a tökéletességre segít bennünket a konstans növekedésben.

Társaságunk, mint építőipari vállalkozás az infrastrukturális beruházások területén elsősorban a mélyépítési ágazatot célozta meg. A mélyépítés különböző divíziói mellett az elmúlt években jelentős figyelmet fektettünk a bontási munkálatok szakszerű végrehajtására és a fentebb felsorolt tevékenységekhez kapcsolódó szállítási feladatok elvégzésére.

Stravaco | Mélyépítés magas színvonalon

Vállalatunkat kezdetektől fogva a professzionalizmus és a családias légkör jellemzi.

A megrendelői igények maximális kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal való hosszútávú, stratégiai együttműködés fenntartására.

Eszközparkunkkal, szakavatott mérnökeinkkel és szakembereinkkel idehaza és külföldön egyaránt képesek vagyunk a mélyépítéshez kapcsolódó építőipari kivitelezési munkák teljeskörű elvégzésére. Főbb profilunkba tartozik többek között a nagytömegű földmunkák, a közlekedésépítési, vízépítési és környezetvédelmi beruházásák megvalósítása, valamint a különböző bontási feladatok elvégzése.

Mélyépítés magas színvonalon