Ugrás a tartalomra

Épületbontás

Az épületbontás komoly szakértelmet igényel, bizonyos munkafolyamatai kiemelten balesetveszélyesek, az engedélyeztetése pedig bonyolult ügyintézéssel is járhat.

Megrendelőink részére  profi szakembergárdánk és a legmodernebb eszközeink segítségével biztosítjuk a biztonságos és időben történő bontást, valamint a kapcsolódó feladatok és szolgáltatások elvégzését.

Vállaljuk az ipari, kereskedelmi létesítmények szekezetének bontásán keresztül, a hidak, műtárgyak, kémények, tornyok és családi házak elbontását is.
Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes szerkezeti bontás, a belső bontás, a részleges bontás, a műtárgyak bontása, valamint a speciális és veszélyes hulladékok eltávolítása és ártalmatlanítása.

Környezetvédelmi szolgáltatások teljes skáláját is kínáljuk, beleértve az azbesztmentesítést, az ólomfestékek, a penészedések és a földalatti tartályok eltávolítását.

A lebontott anyagokat szelektíven rendezzük, válogatjuk a megrendelő igényeinek megfelelően. Az elbontott hulladékokat a környezetvédelmi követelmények pontos betartásával szállítjuk és kezeljük.

Bővebb információért és árajánlatunkért keresse kollegáinkat a elokeszites@stravaco.hu email címen!